Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

Custom fitting

Custom fitting ali umerjanje palic

Velika večina golf igralcev igra z napačno opremo! Vsak igralec ima edinstven zamah. Igralci se med seboj razlikujejo po višini, teži, moči, motoriki, dolžini rok in velikosti dlani, vendar večina vseeno uporablja standardne palice. Predolgi, prekratki ali pretrdi shafti, pretanki gripi, koti, teža in oblika glav palic negativno vplivajo na vašo igro. Najboljši svetovni golf trenerji in igralci se strinjajo, da igralec nikoli ne bo izrazil vsega svojega potenciala, če njegova oprema ni primerna njemu samemu.

Pri custom fittingu ali umerjanju palic z natančnimi meritvami izmerimo hitrosti in dinamiko vašega swinga, tako z driverjem kot tudi lesovi in ironi. S pomočjo napredne programske opreme in video ter grafičnega prikaza na platnu vaš zamah analiziramo. Ugotovimo dobre in slabe lastnosti vašega zamaha in drže telesa, jih pregledamo iz različnih zornih kotov, primerjamo z drugimi igralci. Na osnovi rezultatov najdemo VAM najbolj primerno opremo.

Več kot 90% golfistov, ki so začeli uporabljati opremo po meri, so nemudoma spoznali prednosti nove opreme. Konstanten swing je uspešen swing kar pomeni manj neuspelih udarcev in več zabave.

Club fitting

Z natančnimi meritvami bomo izmerili kakšna sta hitrost in dinamika vašega swinga, tako z driverjem kot tudi ironi. V odvisnosti od hitrosti in dinamike vašega swinga,  ter z upoštevanjem vaših ostalih fizičnih in motoričnih parametrov, vaše tehnike in obstoječega nivoja igre, pa bomo ugotovili  vam najprimernejše:

  • trdoto, dolžino, težo in torzijsko stabilnost vseh shaftov golf palic
  • kote, težo in obliko glav palic tako driverja, woodov, hybridov, ironov, wedgev in putterja
  • debelino in model gripov palic, tudi putterja
  • po potrebi tudi dinamične teže in točke upogiba shaftov
 

Ball fitting

Na tržišču obstaja nešteto vrst golf žog in vsaka ni primerna vaši igri. S pravilno žogo se lahko vaš rezultat bistveno popravi in užitek v igri bo še toliko večji. Glena na vaš handicap, hitrosti swinga vam svetujemo, katera žoga je vaši igri najbolj primerna.

Testiranje golf palic

Se odločate za nove palice? Pri nas lahko preizkusite golf palice iz našega prodajnega programa in se na osnovi vaših občutkov lažje odločite, ali vam preizkušene palice ustrezajo.