Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

Splošni pogoji

Splošni pogoji poslovanja spletne prodajalne NADLER - Golf & Sport so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov, z Uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR), s priporočili GZS in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.

Opredelitev pojmov

  1. ponudnik je NADLER - Golf & Sport
  2. uporabnik je oseba, ki uporablja naš sistem, torej kupec v spletni trgovini
  3. spletna prodajalna je informacijski sistem namenjen predstavitvi in prodaji izdelkov uporabniku

Prijava

Ob registraciji v spletno prodajalno obiskovalec pridobi uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte ter geslo, ki ga izbere sam. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z izpolnjenimi podatki. Po registraciji obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne prodajalne NADLER - Golf & Sport, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

  1. identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra)
  2. kontaktne naslove, ki omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon)
  3. bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami)
  4. dobavljivost izdelkov (vsak izdelek ali storitev, ki je v ponudbi na spletni strani, naj bi bil dobavljiv v razumljivem roku)
  5. pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave)
  6. vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene, razvidno mora biti ali že vsebujejo davke in stroške prevoza
  7. način plačila in dostave
  8. časovno veljavnost ponudbe
  9. rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe ; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo izdelka
  10. pojasnjen mora biti postopek ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci

Postopek nakupa

Po opravljeni registraciji lahko kupec, s pomočjo košarice, opravi nakup. Z uporabo košarice lahko izdelke dodaja, hkrati pa jih lahko pred nakupom tudi odstrani. Izdelek se doda v košarico s potrditvijo na gumb "dodaj", s čemer se vam izdelek izpiše v košarici. V primeru, da nakupujete več izdelkov postopek ponovite do izbora zadnjega artikla, v nasprotnem primeru pa nadaljujete nakup s klikom na gumb "zaključek nakupa".

S klikom na gumb se vam odpre obrazec. Izpolnite podatke za plačevanje, nato nadaljujete na način dostave, kjer izbirate med dostavo po pošti in osebnim prevzemom v trgovini. Izberete še način plačila in nato še enkrat pregledate vaše naročilo. Nakup končate z gumbom "oddaj naročilo".

Na vaš elektronski naslov boste prejeli potrdilo o prejetju naročila, ki je osnova za izdelavo uradnega predračuna (velja le v primeru plačila po predračunu), katerega prejmete na posredovani elektronski naslov, takoj za tem, ko naša naročniška služba pregleda vaše oddano naročilo. V primeru plačila po povzetju bo paket oddan v dostavo.

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga

Potrošnik ima pravico, da v petnajstih dneh podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku.

Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Slednjega mora vrniti podjetju najkasneje v tridesetih dneh po sporočilu o odstopu.

Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži.

Plačilo

Ponudnik izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški in obvestilom uporabniku, kako odstopiti od nakupa in kako izdelke vrniti. Uporabnik plača naročeno blago po predračunu na TRR ali ob dostavi.

Dobavni rok

Za izdelke na zalogi je dobava blaga 2-4 delovnih dni. Za izdelke, ki jih nimamo na zalogi je dobavni rok do 15 dni po prejetem naročilu. V primeru daljšega dobavnega roka vas bomo o dobavnem roku obvestili po elektronski pošti ali pa po telefonu.

Dostava

Dostavo opravlja naš pogodbeni partner GLS - General Logistics Systems Slovenija d.o.o., ki večino paketov dostavi že naslednji delovni dan po obvestilu o odpremi. Za naročila ob delovnih dnevih do 12. ure, kjer so artikli na zalogi, se bomo potrudil in jih poslali še isti dan, sicer naslednji delovni dan oz v najkrajšem možnem času.

Dostava se izvrši na naslov, ki je naveden ob naročilu in je omejena na ozemlje Republike Slovenije. V primeru, da ob času dostave na naslovu ni nikogar, bo dostavljavec pustil sporočilo in navedel pogoje po katerih se lahko paket ponovno prevzame.

Poštnina

Za spletne nakupe v skupni vrednosti nad 100 EUR je dostava brezplačna. Cena dostave za pakete do 5 kg je 3,50 EUR z DDV, od 5,01 do 15 kg je cena 4,00 EUR z DDV.

Prevzemna mesta

Naročene artikle lahko osebno prevzamete v naši poslovalnici IOC Trzin, Blatnica 12, 1236 Trzin.

V primeru, da zaloga poide ali izdelka ni mogoče pravočasno dobaviti, vas bomo o tem nemudoma obvestili in predstavili ostalo ponudbo oziroma sporočili dobavni rok za naročene izdelke.