Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

NOVICE

Patrick Reed po dramatičnem zaključku osvojil Masters 2018

Golf novice

27-letni Američan je zadnji dan začel tremi udarci prednosti pred zasledovalci. Vse oči so bile uprte v drugo uvrščenega Rory McIlroya in Jordan Spietha. Prvi je vse možnosti za zmago in karierni Grand Slam zapravil z bogey-i na 3., 5. 8. in 11. luknji. Spieth je po drugi strani zadnji dan igral izvrstno, vse do zadnje luknje, kjer ga je bogey stal zmage (in tudi drugega mesta). Vseeno je igro končal z le 1 udarcem za rekordom igrišča in 8 udarcev pod parom. Na koncu je s konstantno igro na drugem mestu Masters zaključil Rickie Fowler s skupno 14 udarci pod parom (-5 zadnji dan) in 1 udarcem zaostanka za Partick Reedom.

Hideki Matsuyama, Srixonov ambasador, je 285 udarci (3 pod parom) zasedel 19. mesto.

Hideki Matsuyama osvojil WGC-Bridgestone Invitational

Golf novice

25-letni Hideki je osvojil svoj drugi World Golf Championship z izvrstimi 61 udarci zadnjega dne (birdiji na zadnjih treh luknjah) na Firestone Country Club.

Njegovih -9 udarcev zadnjega dne (7 birdijev in eagle) ga je popeljalo do 16 udarcev pod parom, pet pred Zachom Johnsonom.

S tem rezultatom se bo predvidoma vrnil na drugo mesto na World Golf lestvici.

Matsuyami uporablja: žoge Srixon Z-STAR XV, železa Srixon Z945 (# 4-PW), Wedge - Cleveland Golf 588 RTX Precision forged (52,56,60)

Hideki Matsuyama po playoff-u osvojil Phoenix Open

Golf novice 24-letni Hideki Matsuyama je osvojil svojo četrti PGA Tour naslov na Waste Management Phoenix Open na igrišču TPC Scottsdale, Arizona, ZDA. Zadnji dan jezaključil s 5 udarci pod 66 in bil na koncu izenačen z Webb Simpsonom na -17. Zmago mu je prinesel birdie na četrti play-off luknji, na isti luknji, kjer je pred enim letom premagal Rickie Fowlera. To je zanj 5 turnirska zmaga v zadnjih 9 nastopih.

S to zmago se je Hideki Matsuyama povzpel na 1. mesto FedExCup lestvice in 5. mesto na World Golf lestvici.

Matsuyami uporablja: žoge Srixon Z-STAR XV, železa Srixon Z965 (# 4-PW), Wedge - Cleveland Golf 588 RTX 2.0 Precision forged (52,56,60)

NASVETI TEHNIKE

DOGODKI
Golf

Vroče ta hip