Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

NOVICE

Hideki Matsuyama osvojil WGC-Bridgestone Invitational

Golf novice

25-letni Hideki je osvojil svoj drugi World Golf Championship z izvrstimi 61 udarci zadnjega dne (birdiji na zadnjih treh luknjah) na Firestone Country Club.

Njegovih -9 udarcev zadnjega dne (7 birdijev in eagle) ga je popeljalo do 16 udarcev pod parom, pet pred Zachom Johnsonom.

S tem rezultatom se bo predvidoma vrnil na drugo mesto na World Golf lestvici.

Matsuyami uporablja: žoge Srixon Z-STAR XV, železa Srixon Z945 (# 4-PW), Wedge - Cleveland Golf 588 RTX Precision forged (52,56,60)

Sergio Garcia je v Augusti končno osvojil Masters!

Golf novice

Španec je v 74. poskusu le osvojil svoj prvi major in sicer po playoffu z Justin Roseom. Oba sta po 72 luknjah zbrala 279 udarcev, 9 pod parom in 3 manj od tretjega Charl Schwartzelja.

Hideki Matsuyama je z najboljšim rezultatom zadnjega dne (67 udarci) in z skupno 287 udarci (1 pod parom) zasedel 11. mesto. Na FedExCup lestvici je zadržal 2. mesto, 80 točk za Dustin Johnsonom.

Hideki Matsuyama po playoff-u osvojil Phoenix Open

Golf novice 24-letni Hideki Matsuyama je osvojil svojo četrti PGA Tour naslov na Waste Management Phoenix Open na igrišču TPC Scottsdale, Arizona, ZDA. Zadnji dan jezaključil s 5 udarci pod 66 in bil na koncu izenačen z Webb Simpsonom na -17. Zmago mu je prinesel birdie na četrti play-off luknji, na isti luknji, kjer je pred enim letom premagal Rickie Fowlera. To je zanj 5 turnirska zmaga v zadnjih 9 nastopih.

S to zmago se je Hideki Matsuyama povzpel na 1. mesto FedExCup lestvice in 5. mesto na World Golf lestvici.

Matsuyami uporablja: žoge Srixon Z-STAR XV, železa Srixon Z965 (# 4-PW), Wedge - Cleveland Golf 588 RTX 2.0 Precision forged (52,56,60)

NASVETI TEHNIKE

DOGODKI
Golf

Vroče ta hip