Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

Zapestnica Sabona Black Trio

Hiter pregled

Ena teorija pravi, da je magnetna terapija koristna, saj vpliva na pretok krvi v telesu. Z boljšim krvnim tokom, se količina kisika v telesu poveča. Posledično se bo zmanjšalo vnetje v sklepih (roke, prsti, zapestja). Izboljšata se tudi koncentracija in spanec. O koristnih učinkih magnetne zapestnice pričajo tudi bolniki za artritisom in osteoporozo.
Magnetne izdelke ne bi smeli nositi poleg ure, saj lahko vplivajo na baterijo. Ne uporabljajte magnetne izdelkov med nosečnostjo, ali če imate električni vsadek kot je srčni spodbujevalnik.

- velikosti SM, L, XL;
- kombinacija Samarij Kobaltnih magnetov z močjo 1200 gauss (enota za merjenje moči magnetnega polja).

Zaloga: Na zalogi

cena: 79,90 €

AKCIJA 63,92 €

Opis izdelka

Ena teorija pravi, da je magnetna terapija koristna, saj vpliva na pretok krvi v telesu. Z boljšim krvnim tokom, se količina kisika v telesu poveča. Posledično se bo zmanjšalo vnetje v sklepih (roke, prsti, zapestja). Izboljšata se tudi koncentracija in spanec. O koristnih učinkih magnetne zapestnice pričajo tudi bolniki za artritisom in osteoporozo. Magnetne izdelke ne bi smeli nositi poleg ure, saj lahko vplivajo na baterijo. Ne uporabljajte magnetne izdelkov med nosečnostjo, ali če imate električni vsadek kot je srčni spodbujevalnik. - velikosti SM, L, XL; - kombinacija Samarij Kobaltnih magnetov z močjo 1200 gauss (enota za merjenje moči magnetnega polja).
preveri zalogo na info@nadlersport.si