Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

Garmin Approach S60

Hiter pregled

Pristna ura za golf z neprekosljivim slogom in funkcijami. Ura za golf Approach® S60 vam nudi koristne informacije, ki jih potrebujete za popoln, hiter pristop – na velikem, 1,2-palčnem na soncu berljivem barvnem zaslonu na dotik. Za odličen slog, ki sega onkraj igrišča za golf.

- Elegantna ura za golf z GPS-om, ki izraža vašo strast do golfa na igrišču in onkraj njega.
- Na velikem, 1,2-palčnem na soncu berljivem barvnem zaslonu na dotik je povsem intuitiven in preprost uporabniški vmesnik.
- Prikažite natančne razdalje do zelenic, ovir in zavojev na barvnih zemljevidih igrišč.
- Priročni paščki QuickFit™ za hitro spreminjanje sloga brez orodja.
- Več kot 40 000 predhodno naloženih igrišč z vsega sveta.
- Izboljšano merjenje igre AutoShot samodejno spremlja udarce1 na čistini in beleži dolžino udarcev za analizo po igri.

Zaloga: Preveri zalogo

449,00 €

Opis izdelka

Pristna ura za golf z neprekosljivim slogom in funkcijami. Ura za golf Approach® S60 vam nudi koristne informacije, ki jih potrebujete za popoln, hiter pristop – na velikem, 1,2-palčnem na soncu berljivem barvnem zaslonu na dotik. Za odličen slog, ki sega onkraj igrišča za golf. - Elegantna ura za golf z GPS-om, ki izraža vašo strast do golfa na igrišču in onkraj njega. - Na velikem, 1,2-palčnem na soncu berljivem barvnem zaslonu na dotik je povsem intuitiven in preprost uporabniški vmesnik. - Prikažite natančne razdalje do zelenic, ovir in zavojev na barvnih zemljevidih igrišč. - Priročni paščki QuickFit™ za hitro spreminjanje sloga brez orodja. - Več kot 40 000 predhodno naloženih igrišč z vsega sveta. - Izboljšano merjenje igre AutoShot samodejno spremlja udarce1 na čistini in beleži dolžino udarcev za analizo po igri.