Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

Zapestnica Sabona Silver Plated

Hiter pregled

Sabona Copper zapestnice so narejene iz najčistejšega bakra (99,99% čistost) in oblikovane z uporabo tehnik za zelo udobno in dolgotrajno nošenje ter, da se ohrani oblika in kakovosten izgled.

Baker iz zapestnice skozi kožo prehaja v telo in se nato razširi po vsem telesu. Telo ga sprejme le toliko, kolikor ga potrebuje in je povsem neškodljiv. Bolečine pa olajša v vseh delih telesa.
Zapestnice so prevlečene s srebrom. Prevleka je samo na zunanji strani, tako da je baker je še vedno v neposrednem stiku s kožo.

- velikosti S do XL

Zaloga: Preveri zalogo

29,90 €

Opis izdelka

Sabona Copper zapestnice so narejene iz najčistejšega bakra (99,99% čistost) in oblikovane z uporabo tehnik za zelo udobno in dolgotrajno nošenje ter, da se ohrani oblika in kakovosten izgled. Baker iz zapestnice skozi kožo prehaja v telo in se nato razširi po vsem telesu. Telo ga sprejme le toliko, kolikor ga potrebuje in je povsem neškodljiv. Bolečine pa olajša v vseh delih telesa. Zapestnice so prevlečene s srebrom. Prevleka je samo na zunanji strani, tako da je baker je še vedno v neposrednem stiku s kožo. - velikosti S do XL
preveri zalogo na info@nadlersport.si